Home

Prijzen

Producten

Contact

 

Zonnebank

Producten

 
Tinted Black

Tinted Black :
De geheimzinnige Tinted-Bronzingfactor met de bruiningsexperts Theobroma Cacao en dappere tijgergras geeft uw huid een uitzonderlijk lang houdbare bruine kleur.Papaya-extracten in combinatie met aloë vera geven uw huid de heel bijzonder Tinted-Black-Look.

200 ml

15 ml

€ 19.90

€ 2.90

Sexy Dating Legs

Sexy dating legs :
Super sexy benen zoals nog nooit gezien! Waardevolle Lycium Barbarum en magnolia-extracten gecombineerd met de onverslaanbare afslankspecialist karnton en coffeïne maken uw benen ongekend glanzend bruin en zijde zacht.

200 ml

15 ml

€ 13.95

€ 2.30

Tannymax Classic

Tannymax classic :
Het geheim voor een exotische tropische kleur. Carribbean Bronzer is gebasseerd op de eigenschappen van waardevolle suikerrietextracten en micro-ingekapselde jojobazaadolie. Uw huid wordt ook gerevitaliseerd dankzij de kokos-,citrus-en papaja-extracten.

200 ml

15 ml

€ 14.00

€ 2.45

Moccaciato

Moccaciato :
De meest intense diep bruiner van het Hawaiiana gamma.  De speciaal geselcteerde extracten van de hawaïanse gember, papaja,guave, kaki, mango en maracuja bevatten een veelvoud aan schoonheidsvitaminen. En ze zorgen ervoor, samen met de meer wereldse bruin- en bronsboosters, dat je huid prachtig bruin wordt.

275 ml

15 ml

€ 18.00

€ 2.80

Cocolada

Cocolada :
De extracten van Hawaïaanse suikerriet, gecombineerd met exotische cocktail van de meest uitgelezen notenextracten, geven de huid door hun bijzonder intensieve en verzorgende werking een vitale, gladde en jeugdige uitstraling, met een extra bruinende werking.

275 ml

15 ml

€ 17.00

€ 2.60

Caribbean Aftersun

Caribbean after Sun:
Verzorgd de gevoelige huid op intensieve wijze, door het hoogwaardig hawaïaanse saccarinum officinarum-extract  en het beste uit karitenoten en aloë veraplanten

100 ml

€ 4.50
Bikini Babe

Bikini Babe :
is een bruiningsversneller met een strand geur. De dubbele bronzer zorgt voor een mooie diep bruine kleur.
Met de kleine hoeveelheid glitters is dit een geweldig product voor een avondje uit.

265 ml

15 ml

€ 16.00

€ 2.50

Shore Thing

Shore Thing :
is het eerste product met een natuurlijke bronzer. Doormiddel van suikerriet geeft het product een mooie diepe bruine kleur. Vanwege het gebruik van olijfolie is deze zeer geschikt voor de droge huid. Helpt bij het bereiken  van een diepere, donkere bruiningsresultaat.

265 ml

15 ml

€ 16.00

€ 2.50

Sun Luvin'

Sun Luvin':
is het eerste product met een triple bronzer. De agave nectar en shea butter zorgen voor een uitstekende verzorging van de huid en de optimale bruining.

265 ml

15 ml

€ 16.00

€ 2.50